İnci Vakfı Hayal Ortakları

Cevdet İnci Eğitim Vakfı – İNCİ VAKFI, ülkemizin eğitim konularındaki çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma gayretine katkıda bulunmak amacıyla, “Eğitime Destek, Geleceğe Hizmet” ilkesiyle, 1985 yılında Cevdet İnci tarafından kuruldu. 38 yıldır Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’de kendisiyle barışık, özgür, inisiyatif alan ve iz bırakan nesillerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla başarılı ve başarısı sürekli öğrencilere burs imkânı sağlarken; eğitim, seminer ve etkinlerle gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı ve iş hayatıyla ilgili ihtiyaç duyabilecekleri sosyal becerileri kazandırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda bilimin ve teknolojinin tüm kaynaklarını kullanır hale gelerek üreten toplumun bir parçası olma yolunda onlara eşlik ediyoruz. İnci Vakfı olarak tüm faaliyetlerimizde hayal-hedef-hareket’in gücüne inanıyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu yolda cesaretlendirecek deneyim alanları açmaya çalışıyoruz.

Her yaştan öğrenciyi destekleyecek şekilde eğitim, teşvik ve ağ kurma programlarını eş zamanlı olarak yürütürken, desteklerimizle okul, yurt ve Sivil Toplum Kuruluşlarını güçlendirmeyi hedefliyoruz. İnci Vakfı Çocuk Orkestrası, Gezici Kütüphane, Çıraklık Okulu ve Kod’inci Projesiyle ilköğretim, ortaöğretim ve lise; Genç Gelişim Burs Programı ve Hasat Hibe Programı ile lisans ve lisansüstü seviyesindeki öğrencilerle buluşuyoruz.

Ece ELBİRLİK ÜRKMEZ - Güç Kaynağı

Elif Türkmen Elbirler - Gelişim Atlası