İnci Vakfı Hayal Ortakları

Bizler, İnci Holding’in kurucusu merhum Cevdet İnci’nin eğitime ve gelişime olan tutkusundan doğarak 35 yıldır hayallerinden heyecan duyan bir toplumda yaşama arzusuyla yoluna devam eden bir eğitim vakfıyız. Merhum Cevdet İnci ve eşi Memnune Yarenci İnci’den nesiller boyu aktarımı sağlanacak sosyal ve sürdürülebilir bir sorumluluğu taşımanın heyecanıyla, yaş ve odak gruplarına göre ilham veren deneyimler tasarlayıp kendisiyle barışık, özgür, inisiyatif alan ve iz bırakan gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Uzun soluklu bu yolculukta hayallerin, geleceğin umut veren dünyasına ulaşmadaki yegâne araç olduğuna inanarak, karşılaştığımız her bireye, aklımıza düşen her fikre, yaşadığımız her deneyime karşı heyecan duyuyoruz. Biliyoruz ki heyecan duyulan her fikir, umut dolu bir gelecek için kurulan hayallerin ilk tohumu… Heyecan duymanın en doğal sonucu olan harekete geçme güdüsüyle de hayallerimizin gerçek olması için istikrarlı bir şekilde çalışmak vazgeçilmez ilkemiz oldu. Bu ekosistemin var olması için “Hayal, Hedef, Hareket” ilkesine her geçen gün daha sıkı sarılıyor, ilham alıyoruz.