Perihan İNCİ

2013 - 2016 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İnci Holding’de, hâlâ Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Eş zamanlı olarak Maxion-Jantaş’ta Yönetim Kurulu Üyesi ve kurucusu olduğu PBA İç ve Dış Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanıdır.

1996 - 2013 yılları arasında, ağırlıklı olarak otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren İnci Holding ve şirketlerinde, Yönetim Kurulu Üyeliği, grup şirketlerinden İnci Akü A.Ş., İncitaş A.Ş.‘de ve Aten San. ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 1996 - 2013 yılları arasında, ağırlıklı olarak otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren İnci Holding ve şirketlerinde, Yönetim Kurulu Üyeliği, grup şirketlerinden İnci Akü A.Ş., İncitaş A.Ş.‘de ve Aten San. ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 1999 - 2010 yılları arasında Belçika’nın Antalya Fahri Konsolosluk görevini yürüten Perihan İnci, 2010 yılında Belçika Krallığı tarafından “Chevalier de l’Ordre de la Couronne” nişanına layık görülmüştür. 2005 -2008 yılları arasında İnci Ailesi Meclis Başkanlığı yapmıştır. İnci Ailesi Anayasası, bu dönemde tamamlanmıştır. Girişim projelerine destek veren Perihan İnci aynı zamanda Melek Yatırımcı belgesi sahibidir.

TÜSİAD, Women Corporate Directors (WCD), TKYD, TAİDER derneklerinde üyeliği bulunan İnci, TAYSAD Başkan Yardımcısıdır.

DEİK Hindistan, Japonya ve Çin Yürütme Kurullarında Üyedir.

Perihan İnci, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.