Toplumsal Katkılar

• CEVDET İNCİ ÖĞRENCİ YURDU
    2000 yılında yapılan bina; Sultanhisar Belediyesi Başkanlığında Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu ile Cevdet İnci Eğitim Vakfı arasında yapılan protokol sonucunda  Kredi Yutlar Kurumuna devredilmiştir. 200 yataklı yurt binası ''CEVDET İNCİ ÖĞRENCİ YURDU'' olarak hizmet vermektedir.

• Cevdet İnci Bloğu
    Adnan Menderes Üniversitesi - Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu'nun bulunduğu arazide 2002 yılında yapılan protokol ile ''Cevdet İnci Bloğu'' olarak hizmet vermektedir.

• Karacasu Memnune Yarenci İnci Meslek Yüksek Okulu
    Adnan Menderes Üniversitesi  Rektörlüğü ve Cevdet İnci Eğitim Vakfı arasında yapılan protokol ile Cevdet İnci Eğitim Vakfı tarafından yaptırılan okul binası 2009 tarihinden bu yana Karacasu ''Memnune Yarenci İnci Meslek Yüksek Okulu'' olarak hizmet vermektedir.