Projelerimiz ve Okul Yardımlarımız

2017 - 2018 eğitim öğretim yılında destekte bulunduğumuz bazı projelerimiz aşağıdaki gibidir:

• Darüşşafaka 5E sınıfının Kitapcan Velisi olduk. Bu bağış sayesinde öğrenciler Herkese Kitap Vakfı’nın Kitapcan kartları ile istedikleri kitapları seçebilme şansına sahip oldu.

• Türk Kızılayı İzmir Şubesi’nin Gümüldür Özdere’de bulunan yaz kampını da ziyaret eden İnci Vakfı Gezici Kütüphanesi; bölgedeki yatılı okullardan gelen, başarılı ancak maddi imkanları kısıtlı 80 öğrenciye kitap hizmeti sundu. İnci Vakfı’nın da sponsoru olduğu kampta; yaratıcı drama, atölye çalışmaları ve koro çalışması yapıldı.

• Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Fahrettin GÜLENER’in vakfımıza bağışladığı beceri geliştirme tezgâhı ile yarının meslek lisesi öğrencilerinin ve mühendislerinin yetişmesine destek olduk. Öğrencilerin el becerilerini geliştirerek yumuşak metal ve ahşap malzemeleri şekillendirebilecekleri set içerisinde; mini torna, mini testere ve zımpara makinası ve mini matkap yer almaktadır. Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadak Ortaokulu’na hediye edilen ve gelecekte ülkemizin yetenekli; özgüven sahibi iş gücünün yetişmesine katkı sağlayacağına inandığımız bu adım ile okul yardımlarımızı sürdürmeye devam etmekteyiz.

• Bu sene ilk defa Gaziemir Şehit Üsteğmen Murat Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri  bölümü öğrencilerini katılacakları First Power Up Robot Yarışmasında sponsor olarak destekledik.

• İzmir Bayraklı İnovatif  Fikirler Yarışması'na destek sponsoru olduk ve inovasyonun en küçük yaşlardan itibaren desteklenmesi durumunda ortaya çıkan yaratıcı fikirlerin ülkemizin geleceğinde nasıl önemli bir yere sahip olduğunu ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından yaşatıldığını destekleme imkanı yakaladık.