Pınar AYAZ KOÇER

Pınar Ayaz Koçer, Cevdet İnci Eğitim Vakfı Yöneticisi, İnsan Kaynakları Profesyoneli.

Ayaz Koçer, lisans eğitimini 2003- 2008 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise 2010-2013 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır.

10 yıla yakın iş yaşamına 2008 yılında Yılmaz Holding (Sütaş) İnsan Kaynakları departmanında başlamış, sonrasında Borusan Makine ve Güç Sistemleri şirketinde yine İnsan Kaynakları biriminde çalışmıştır. 2012-2014 yılları arasında Hollanda’ da ülkeler arası iş geliştirme faaliyeti yürüten yerel bir firmada Türkiye- Hollanda arasında ticaret geliştirici pilot projenin uygulayıcısı olmuştur.

2014 yılında Türkiye’ye geri dönmesi ile Vestel’de İnsan Kaynakları ekibi içinde merkezi yapılanan Organizasyonel Gelişim Yöneticiliğini yürütmüştür. 2017 yılından itibaren, önce Cevdet İnci Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyetlerine devam eden İnci Akademi’nin 2018 yılından itibaren de bu görev ile Cevdet İnci Eğitim Vakfı Yöneticiliğini birlikte yürütmektedir.