Avrupa Gönüllü Hizmeti

Cevdet İnci Eğitim Vakfı, ulusal ve uluslararası STK ortaklıkları ile faaliyet kapasitesini ve topluma sağladığı katma değer etkisini artırmak için 2016 yılından itibaren Avrupa Birliği Bakanlığı – Türkiye Ulusal Ajansı tarafından “Avrupa Gönüllü Hizmeti” için akreditasyon almış ve Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) Akreditasyonu almaya hak kazanan ilk İzmir Vakfı olmuştur.
Hizmet kapsamında Gönderen, Ev Sahibi ve Koordinatör fonksiyonlarında destek vermeye devam eden Cevdet İnci Eğitim Vakıfı, stratejisi doğrultusunda, proje başvurularına devam ederek ortaklık başvurularını değerlendirmektedir.
Vakfa gelen “gönderici kuruluş olma” taleplerinde ise adayların gönüllülük deneyimi yaşamak istedikleri projelerini bulmuş olarak talepte bulunmaları beklenmektedir.