KİTAP KARDEŞİM OLUR MUSUN?

Cevdet İnci Eğitim Vakfı Gezici Kütüphanesi, Herkese Kitap Vakfı ve Anadolu Isuzu iş birliğinde "Kitap Kardeşim Olur Musun?" projesi için 25 Mayıs itibariyle İzmir’in çeşitli durak noktalarındaki yerini aldı. Sizler de yeni eski fark etmeksizin bağışlamak istediğiniz çocuk ve yetişkin kitaplarını, 30 Ağustos’a kadar Bornova Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve Çiğli Belediyesi'nin destek verdiği durak noktalarından bizlere ulaştırabilirsiniz. Kampanyaya bağış yolu ile destek vermek isteyen hayal ortaklarımız, bilgileri paylaşılan hesaplara bağışlarını ileterek kitap alımına katkı sağlayabilirler. Bağışladığınız her kitap sayesinde çocuklar ve gençler arzu ettiği kütüphaneye bir adım daha yaklaşmış olacak, şimdiden onlar adına sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Kitaplarını kargo aracılığıyla ulaştırmak isteyen bağışçılarımız; aşağıdaki kargo ve adres bilgilerine karşı ödemeli olarak kitaplarını iletebilir.

Kitap satın alarak destek olmak isteyen bağışçılarımız Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınevleri ile görüşerek oluşturduğu ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 1000 kitaplık Zengin Kütüphane Projesi listesinden yararlanabileceği gibi; ders kitabı, dergi ve süreli yayınlar dışında dilediği kitabı satın alarak Cevdet İnci Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi’ne yine kargo yolu ile iletebilir.

Kitapların satın alımının Vakfımız tarafından gerçekleştirilmesini isteyen bağışçılarımız aşağıdaki hesaba şartlı bağış statüsünde nakdi yardımda bulunabilir.  

Bireysel ya da kurumsal kampanya yaygınlaştırması adına destek olmak isteyen hayal ortaklarımız ise gerekli duyuru afişi, sosyal medya çalışmaları için nyorulmaz@incivakfi.org üzerinden İletişim Sihirbazı’mız Nesrin Yorulmaz’a ulaşabilirler

 

Kargo Bilgileri

Karşı Ödemeli Müşteri Kodu: Yurtiçi Kargo - 145860850

Alıcı Adresi: Cevdet İnci Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi - Akçay Cad. No: 64/2 Gaziemir 35410 İZMİR

--

Bağış Hesabı Bilgileri

Banka: İş Bankası Ege Kurumsal Şubesi

Şube Kodu: 3399

Hesap Numarası: 0024863

Iban: TR87 0006 4000 0013 3990 0248 63

Açıklama: Kitap Kardeşim