Nurdan DOĞANAY

Nurdan Doğanay, Lisans eğitimini 1996-2001 yılları arasında Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünde, yüksek lisansını ise 2016-2018 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Projeler ve STK Yürütümü bölümünde tamamlamıştır.

17 yıllık iş hayatını LÖSEV, Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yuva Derneği, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ve Genç İşi Kooperatifi gibi sosyal dayanışma ekonomisi bileşenleri ile devam ettirmiş olan Doğanay, Türkiye’nin farklı bölgelerinde ulusal ve uluslararası sosyal fayda projelerinin geliştirme ve uygulama alanlarında yer almıştır. Sivil alan çalışmalarının bir kısmını bağımsız danışman olarak da sürdüren Nurdan, Sosyal içerme ve toplumsal adalet alanlarına ilgi duyan bir fikir emekçisidir.

Her canlının yaşama hakkına sahip olduğu gerçeği ile çalışma hayatını sürdüren Nurdan Doğanay 2021 Mart ayından bu yana Vakıf Projeler Sorumlusu görevini yürütmektedir.