Değerli Hayal Ortaklarımız,

• İnci Vakfı eğitime hizmet etmek adına üstlendiği birçok projesinde; ortak fayda için birlikte sorumluluk alan, üreten, tüm farklılık ve renklere saygılı, adalete inanan kurumlar, kuruluşlar ve bireyler ile çalışır. İhtiyaca yönelik oluşturulacak projelerde gönüllülerinin desteğini almayı ve çalışanlarıyla beraber eğitime hizmet vermeyi amaçlar. Herkes İnci Vakfı gönüllüsü olabilir.
  • Gönüllü olmak isteyen herkes aralıklı veya sürekli olarak kendi uygun olduğu zaman dilimlerini ileterek oluşturulan takvim sonucunda; bilgisi, tecrübesi, yeteneği ve talip olduğu görevi yerine getiren kişi ya da kurumlar olabilir. Yerine getirmeyi taahhüt ettiği görevde, herhangi bir karşılık ya da kazanç sağlama amacı olmaksızın kendi özgür iradesi ile İnci Vakfı Gönüllük Politikasına uygun olarak çalışmalarını yürütür. Değerli zamanınızdan ayırarak, sizler de gönüllülerimiz arasındaki yerinizi almak isterseniz aşağıdaki form aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.